over ons

Caroline Erkelens kwam via klassieke gitaar, (flamenco)dans en kleinkunstacademie in de wereld van de klassieke zang. Zij behaalde haar U.M. diploma aan het Utrechts Conservatorium, en de Performance Degree aan de Universiteit van Bloomington Indiana (V.S.).

Caroline zong opera’s en concerten in binnen en buitenland. Ze creëerde met vriendin en auteur Maritgen Matter de opera "Isala-stem van een rivier", en met de Zingende Harp ontstond er een serie muziektheater voorstellingen voor groot en klein. Met het Schreck ensemble geeft ze improvisatie concerten, in samenwerking met geluidkunstenaar Hans van Koolwijk. Caroline ontdekte 10 jaar geleden de boventoon zang.

Vanuit de wens om alles te zingen wat op haar pad kwam ontstonden oefeningen voor lichaam, stem en energie. Ze ontdekte dat haar vocale ontwikkeling meer omvatte dan slechts de muzikale uiting, en besefte dat haar vocale weg haar spirituele pad is, haar persoonlijke groei. Toen ze eenmaal de helende kwaliteiten van de stem inzag, was de healer in haar geboren.

Gedreven door de grote vragen 'wie ben ik en waarom ben ik hier' nam ze deel aan de healing workshops van Maori Healer Moetu Taiha.

Voor Caroline gaat het zowel voor zichzelf als voor haar healingswerk om de 4 peilers: Genade, Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede en Geduld.

www.caroline-erkelens.nl

Myrna Schut

geboren in 1956 en vanaf 1975 werkzaam in de gezondheidszorg. In mei 2003 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum. Ik ben gediplomeerd acupuncturiste, fytotherapeute, natuurgeneeskundige en Usui Reiki Practitioner. Daarmee kwam ook de interesse in TAO, opleiding gevolgd bij Maitreyi Piontek.

Tevens ben ik gecertificeerd klankmasseur en klanktherapeut. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd aan de Akademie voor Massage & Beweging in Amsterdam. Ik geef verschillende vormen van holistische massage waaronder oa holistic pulsing, esalen en klankschaalmassage.

Jaartraining familieopstellingen 2008 heeft mij inzicht en voeling gegeven met de verborgen krachten van de familiesystemen.

In opleiding geweest bij Moetu Taiha uit New Zealand, Maori Tuhoe Elder, member of Grandmothers Circle The Earth. Dit heeft mij meer inzicht gegeven in de kracht van de natuur van de seizoenen en de relatie die deze hebben met onze levencycli.

www.myrnaschut.nl